2017. augusztus 16., szerda

Kiegészítő novella tervek



Élek!

Hű barátom (kávé) és én már dolgozunk a Sikolts a kedvemért új fejezetén.

A lelkesedés több, mint a rendelkezésre álló idő, ezen sajnos nem tudok változtatni a közeljövőben (egyetemista lettem, éljen!), de amint rendeződtek a dolgok, remélhetőleg már nem fogok eltűnni egy-másfél hónapra. (Onnantól majd félévente egyszer jelenek meg... eh, bízom benne, hogy nem.)

Akkor lássuk a terveket a közeljövőre nézve!





Sikolts a kedvemért 39. fejezet másfél héten belül. Már ha az égiek is úgy akarják. 
A nagy terv az volt, hogy ezt a történetet még most nyáron befejezem, nos ez nem sikerült. Már az is csodával határos lenne, ha az idén a végére érnék. Főleg így, hogy mostanság számolgattam, hogy még körülbelül hány fejezet kell, hogy teljesnek érezzem a sztorit. Lehet, hogy a történet megéri a harmadik szülinapját. (Három nap múlva lesz kétéves. Telik ám az idő...)

Új kiegészítő novella készülőben. (Alexander Rhode/Lysander Deakin)
Emlékszik még valaki Alexanderre?
Alexander Rhode volt Anthony Miller harmadik, egyben utolsó utódja, akinek Hayden helyét kellett volna átvennie, végül azonban inkább nem vett részt a harcokban, helyette Berlinben kezdett új életet.
Először a Sarokba szorítva c. történetemben jelent meg, a különleges halandók vásárán, ahol kinézte magának Rhydiant. Később a Lidércfényben tűnt fel, mint Lysander leendő férje. A Kárhozottak találkájában már csupán említés szintjén szerepel, halálának körülményei derülnek ki.
Lysander Rhode(/Deakin) személye már talán hamarabb lesz ismerős.
Lysander Rhydian bátyja, aki annak idején elvakultan gyűlölt mindent, ami akár csak a lehető legkisebb mértékben is eltért az általa normálisnak ítélt képtől, akár a természetfelettiről, akár a szexuális orientációról, akár csak egy apró, jelentéktelen szokásról volt szó. A Lidércfényben került elő, mikor megszállta őt egy démon, és mire újra ura lett a testének, már egy vámpír férje volt egy számára idegen országban, ebből a szerepből pedig már nem hátrálhatott ki. A Kárhozottak találkájában tért vissza Atlantába, összetörten, bosszúra vágyva, miután Alexandert meggyilkolták.
Az ő történetüket mutatná be a kiegészítő rész, amint prezentálható állapotba kerül. 

Addig is itt van egy kis zeneajánló:


A dalszöveg egy álomban megjelenő (már rég halott) személyről szól, aki sohasem szűnt meg fontosnak lenni. 
Szerintem a szöveg is, a hangulat is nagyon illik a pároshoz, illetve jelenleg ez az egyik kedvenc számom.
Van hozzá magyar felirat is, de olyan borzalmas fordításban, hogy azt nem tudom ajánlani.


Ennyi lettem volna egyelőre, hamarosan újra előkerülök. (Azt hiszem.)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése